Dérerka prechádza zmenami

Dérerka, ako ju familiárne volajú, má novú kotolňu a tiež obnovenú starú telocvičňu. Budúci rok ju čaká zateplenie pavilónu prvákov a ak vyjdú peniaze, aj rekonštrukcia kuchyne.

Malacká radnica pokračuje v rekonštrukciách základných škôl. Najnovšie sa v Základnej škole Dr. J. Dérera kompletne zrekonštruovala menšia kotolňa, ktorá vykuruje pavilón prvákov, školský klub detí aj jedáleň. V škole sú zrekonštruované už obe kotolne. Podľa riaditeľky školy Kataríny Habovej škola pre nižší odber plynu šetrí aj na prevádzkových nákladoch.

V menšej z dvoch školských kotolní boli dodané tri nové kotle, čerpadlá, rozdeľovník aj kompletné rozvody. FOTO: MsÚ, S. Osuský

Len nedávno mestský úrad odovzdal škole novo postavenú telocvičňu. Popri nej nepôsobila pôvodná telocvičňa v nezrekonštruovanej podobe príliš vábne. Vedenie školy sa ju preto rozhodlo vynoviť.

V telocvični boli obnovené omietky, riešená izolácia vlhkosti a vyčistené podlahy. Telocvičňa dostala aj nový drevený obklad, čím sa celý priestor presvetlil. FOTO: MsÚ, S. Osuský

Stavebné práce by mali pokračovať aj v budúcom roku. Mestský úrad plánuje zatepliť pavilón prvákov a v prípade dostatku peňazí by sa mala kompletne rekonštruovať aj školská kuchyňa.

Ľudia pre Malacky - 08.09.2020 - 3208 čítaní


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


Pre pridanie komentára navštívte klasickú verziu nášho webu.

Komentáre k článku

Počasie

Poskytuje In-počasie