Malavia je otvorená

25. 10. po 9.00 h sa obchody v novootvorenom nákupnom centre Malavia na Padzelku v Malackách začali napĺňať prvými zákazníkmi. Väčšinu z nich zlákala ponuka uvádzacích cien, drobných darčekov, či sprievodné podujatia, ktoré k slávnostnému otvoreniu patria. Nechýbali ani investor a zástupcovia samosprávy.

Najdlhšia rada bola pred predajňou Okay Elektrospotrebiče. Zákazníci tam stáli už hodinu pred otvorením predajne.

Ing. Jozef Gallo z Vodohospodárskych stavieb, a. s. vo svojom príhovore poďakoval všetkým, ktorí sa na realizácii nákupného centra podieľali.

Primátor Jozef Ondrejka spomenul, že asi pred 15 rokmi sa začal formovať územný plán mesta, ktorý zadefinoval obchodnú funkciu v tejto časti mesta. "Aj vďaka osobe Jozefa Galla a spoločnosti VHS, a. s. sa mení stavebná tvár Malaciek," povedal Ondrejka. "Ľavá časť Malaciek už pri vstupe do mesta vyzerá tak, ako by mala. Žijeme v trhovom mechanizme. Zvyšuje sa konkurencia, na druhej strane to prináša viac spokojných zákazníkov," dodal.

Sprievodné podujatia

Viac fotografií nájdete v albume na FB tu.

Ľudia pre Malacky - 25.10.2012 - 17203 čítaní


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


Pre pridanie komentára navštívte klasickú verziu nášho webu.

Komentáre k článku

26.10.2012 10:30:15 | fek
Neviem, ako vyzerajú ostatné články na tejto stránke, ale autor tohto sa môže teda poriadne hanbiť a s takou gramatiku už radšej nikdy nič nepísať.


26.10.2012 10:52:32 | Redakcia LPM.sk
Vďaka za názor. Chyby odstránené. Podstatou príspevku boli fotografie, nie text (napísaný v "chvate" bez kontrolného čítania. Až dnes.) Každý občas zakopne :)


26.10.2012 13:01:51 | iveta
neviem, prečo sa kto ponáhľal s informáciou o Malávii, ani neviem koľko % percent "kúpychtivých" ľudí to zaujíma, ale ak chce byť niekto redaktorom, problémy s gramatikou by určite nemal mať. .


26.10.2012 14:07:11 | Robo
Neviem, čo sa do nich navážate. Môžete byť radi, že máme aspoň akési aktuálne informácie. Keď vás článok nezaujíma tak ho nečítajte. A v dnešnej dobe, keď sa píšu SMS a maily bez diakritiky, tak pri čítaní článkov som si tú gramatiku ani neuvedomil. :O):O)


26.10.2012 18:54:10 | Malačan
"Podstatou príspevku boli fotografie, nie text (napísaný v "chvate" bez kontrolného čítania. Až dnes.) Každý občas zakopne "
Tak toto už skutočne nepotrebuje žiadny komentár.
Lucky nie je ti to trápne? Bystré oko novinárske zaregistrovalo ďalší lapsus.


27.10.2012 19:13:01 | Daniel
Pre Malačana: Máte pocit, že redakciu ĽPM tvorí len jeden človek? Pokiaľ dobre vidím, článok je podpísaný redakciou, čiže za ňu mohol prispieť ktokoľvek, nie len Lucia. A bohužiaľ nie všetci sú gramaticky zdatní a nie vždy je čas riešiť nejakú kontrolu ...


29.10.2012 19:10:40 | :-)
Precitajte si latinske slovniky: Mala = zla, Via= cesta. Takyto nazov naznacuje prekliatie. Ale za to si moze ten, kto si ho vymyslel. Pre mna je to typickou ukazkou povrchnosti tych, co to vybudovali. Nenasli si cas ani ma vymyslenie poriadneho nazvu...


30.10.2012 08:49:37 | pengil
Mne je najviac smiešne ako sa snažia zakryť Simbu pod značku LikeLokal :) a mam taký pocit ze im to aj veľa ľudí zozralo :) Simbe zdar :)


20.12.2012 15:03:13 | val
Davam do pozornosti cit."Primátor Jozef Ondrejka spomenul, že asi pred 15 rokmi sa začal formovať územný plán mesta, ktorý zadefinoval obchodnú funkciu v tejto časti mesta."
Urcite sa vela obyvatelov Malaciek pamata, ze na casti pozemkov kde stoji toto tzv.nakupne centrum stalo niekolko desiatok garazi sukromnych osob. O pozemky pod tymito garazami najomnikov garazi doslova OKRADOL p.Emrisek za aktivnej ucasti mesta. Toto znamenalo totalnu likvidaciu spominanych garazi BEZODPLATNE ich majitelom.
Takze ano Malacky, dobre miesto pre zivot. Ale zivot koho ?


Počasie

Poskytuje In-počasie