Mesto prevzalo zrekonštruovanú Hlbokú

Mestský úrad prevzal ďalšiu kompletne zrekonštruovanú komunikáciu na Rádku. Hlboká ulica dostala okrem nového povrchu cesty aj chodník, ktorý roky na tejto ulici chýbal. Najbližšie sa spustí rekonštrukcia Jozefa Kubinu.

Mestský úrad zrealizoval ďalšiu investíciu v oblasti obnovy verejných priestorov. Hlboká ulica na Rádku dostala okrem novej asfaltovej komunikácie s obrubníkmi aj nový bezbariérový chodník. Problém s dodávateľom priznal na sociálnej sieti aj samotný primátor Malaciek Juraj Říha: "Po obstarávaní sme mali obrovské peripetie s dodávateľom, s ktorým sa už dúfam nikdy nestretneme. Som však rád, že to máme konečne za sebou, pretože v dôsledku obchádzkovej trasy pri rekonštrukcii Duklianskych hrdinov došlo k výraznému zhoršeniu povrchu."

Zábery novozrekonštruovanej Hlbokej ulice.

Mesto sa aktuálne sústreďuje na ulicu Jozefa Kubinu, ktorá rovnako prejde kompletnou obnovou. Tá má byť po výstavbe novej kanalizácie v takmer neprejazdnom stave. Primátor preto už teraz vyzval obyvateľov o pochopenie a trpezlivosť počas stavebných prác.

Okrem toho sa pripravuje rozsiahla rekonštrukcia Partizánskej ulice, Ľuda Zúbka, Námestia SNP, Jilemnického ulice a Veľkomoravskej ulice v časti od Hollého po Cestu mládeže. Tie by sa mali rekonštruovať v budúcom roku v súvislosti s výstavbou cyklotrasy Partizánska - Cesta mládeže. Na výsledky hodnotenia projektu mesto ešte stále čaká.

Ľudia pre Malacky - 22.07.2020 - 2397 čítaní


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


Pre pridanie komentára navštívte klasickú verziu nášho webu.

Komentáre k článku

Počasie

Poskytuje In-počasie