Mesto sa pustí do rekonštrukcie telocviční

Malacky boli úspešné v najnovšej výzve Fondu na podporu športu. Ten poskytne dotáciu vyše 400 tisíc eur na kompletnú rekonštrukciu telocviční v Základnej škole Záhorácka. V areáli školy sa má postaviť aj nové multifunkčné ihrisko.

Malacké základné školy prechádzajú v posledných rokoch veľkými rekonštrukciami. Týka sa to aj Základnej školy Záhorácka, ktorú mesto kompletne zateplilo s novou fasádou, zrekonštruovalo všetky sociálne zariadenia v škole, obnovilo atletickú dráhu s osvetlením a spustilo aj postupnú modernizáciu chodieb. Podľa zverejnených informácií mesto teraz zrekonštruuje aj obe telocvične.

Mestský úrad pripravil na tento účel projekt, ktorý podporil Fond na podporu športu dotáciou vyše 400 tisíc eur. Dve telocvične majú dostať nový liaty polyuretánový povrch, vzduchotechniku, vykurovanie či aj nové vonkajšie elektrické tienenie. Vymeniť sa majú rozvody. Zrekonštruované budú aj šatne a sociálne zariadenia so sprchami.

Pôvodné staré palubovky telocviční nahradia moderné liate povrchy.

Súčasťou projektu je aj výstavba vonkajšieho multifunkčného ihriska v zadnej časti zastaralých ihrísk. Práce by sa nemali dotknúť parkovania v prednej časti areálu.

Pôvodné asfaltové ihrisko bude nahradené novým multifunkčným ihriskom.

Ľudia pre Malacky - 22.05.2022 - 1508 čítaní


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


Pre pridanie komentára navštívte klasickú verziu nášho webu.

Komentáre k článku

Počasie

Poskytuje In-počasie