Tipy na najbližšie dni

DOPLNENÉ. Keďže v Malackách sa stále niečo deje, tipy na najbližšie dni uverejňujeme v jednom dokumente, hoci každý je z iného súdka. Zajtra historický seminár, v piatok a v sobotu môžete nakupovať vo Vánku na burze detského a tehotenského oblečenia a potrieb a kto chce vedieť ako zdravo žiť aj s klobáskou, môže zájsť na prednášku do A-čka v piatok o 18.00 h.

O historickom seminári sme informovali aj v príspevku Deň múzeí a galérií 2012. Fotoalbum z podujatia nájdete na FB tu.

V piatok 25. 5. sa v Synagóge uskutoční absolvenstský koncert a v stredu 30. 5. divadelné predstavenie.

Naposledy sme nakupovali a predávali vo februári. O burze vo Vánku sa dočítate aj tu. Nech je spomienka na tú februárovú, pozvánkou na najbližšiu.

Za "rohom"

V neďalekých Veľkých Levároch sa v sobotu 26. 5. uskutoční už tretí ročník folklórneho súboru s medzinárodnou účasťou, ktorý organizujú DFS Leváranek a Obec Velké Leváre.

Program festivalu
13.30 h Krojovaný sprievod obcou k habánskemu amfiteátru za doprovodu
ľudových hudieb.
14.00 h Slávnostné otvorenie III.ročníka festivalu
Festivalová hymna – všetky hudby
Pozvaní účinkujúci:
DFS Leváranek – V.Leváre – SR – Domáci súbor
DFS Zlatý Levík – Nové Zámky – SR
DFS Vavřínek – Blatnice pod Sv.Antonínkem - ČR
DFS Zornica – Zakopané – Poľsko
DFS Trnavček – Trnava – SR
DFS Krušpánek – Svatobořice-Mistřín – ČR

V prípade nepriaznivého počasia sa festival uskutoční v kinosále kultúrneho domu v obci. Počas festivalu budú v habánskom dvore rozmiestnené stánky s občerstvením a ľudovo-umeleckými predmetmi.

www.levaranek.sk

Ľudia pre Malacky - 23.05.2012 - 3881 čítaní


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


Pre pridanie komentára navštívte klasickú verziu nášho webu.

Komentáre k článku

24.05.2012 09:47:29 | Brňák
Tu to město teda žije...... nevím se rozhodnout, kam dřív skočit?


24.05.2012 17:38:12 | malačan
Ja teda nechápem, Andy Timková odišla z Markízy a vraj sa živí realitnou agentúrou, ktorú vlastní. Neviem o tom že by bola odborníčka na zdravú výživu, že by taký smer vyštudovala. Je to pekné stretnúť osobnosť z obrazovky v Ačku, robia tam dobrú pizzu, ale je trápne, že za to budú vyberať peniaze, aby im tam niekto urobil tržbu a počúval neodborníčku Timkovú,ako radí ako sa zdravo stravovať. Navyše je to podľa pozvánky hlavne prezentačná akcia na nejakú novú, zdravú, drahú čokoládu, pre nejakú firmu, ešte som nevidela, aby sa za prezentačné akcie kde chce získať firma nových zákaznikov -aby sa platilo.Asi Timkovú tá realitka dostatočne neuživí, tak musí na seba vyberať vstupné. Ale keby vstupné 3 eurá nevyberali, došlo by im tam viacej ľudí než im tam dojde keď pýtajú peniaze za to, aby namiesto dobrej klobásy alebo mäsovej pizze jedli diétnu čokoládu....


27.05.2012 18:33:05 | Verony a Andy
Prednaska s ANDY - v sobotu 25.05.2012 :-)
Nase stretnutie dopadlo uzasne - skvela nalada a vyborna atmosfera pocas dvoch hodin prednasky a volnej debaty na rozne temy ... z tohoto dovodu sme sa rozhodli taketo party o zdravom stravovani a zdravom zivotnom style opakovat v Malackach ( na tom istom mieste - A centrum ) pravidelne raz do mesiaca, pripadne aj castejsie podla zaujmu nadsencov zdravej vyzivy :-)


27.05.2012 19:54:31 | Verony
Pozyvame "malacana" na nase v poradi uz tretie stretnutie pri dalsich temach o zdravi a zdravom zivotnom style...verim, ze by ho to urcite zaujala a vzal by si z nej vela novych informacii a dobrej nalady...lebo o tom to je:-) Podotykam, ze ludia, ktori mali zaujem a prisli slobodne na prednasku, dozvedeli sa aj o zdravej cokolade, ktora bola prezentovana ako svetovy unikat - vyrobena za studena (31°C), obsahujuca prirodne kakaove maslo, ovocie Acai, cucoriedky, lecitin, bez farbiv, aditiv, cukru( s obsahom cistej fruktozy z trstinovej stavy), konzervantov. Jednoducho je potravinou s najvyssim poctom antioxidantov - spomaluje proces starnutia, zlepsuje kvalitu pokozky, vitalitu, podporuje optimalnu telesnu hmotnost:-) Je potrebne ludom vysvetlit, ze existuje aj ina cokolada - zdrava a cim sa odlisuje od ostatnych cokolad. A este na zaver...Andy sa uz 6 rokov venuje zdravotnej osvete a uzivaniu zelenych potravin...to je o nej zname...je to skvela zena s velkym srdcom, ktore prijala nase pozvanie porozpravat o svojich skusenostiach so zelenym vo svojej rodine a svojich znamych. Informovanost a povedomie ludi je na slabej urovni a naozaj vdacime Andy, ze nam priniesla novy pohlad na zdrave stravovanie. Vstupne 3,- eur (nahlasenie ucasti vopred - zlava 2,- eur) za prednasku je opodstatnene, nakolko je v cene aj konzumacia zeleneho- jacmena a chlorelly - ako bonus navyse ochutnavka zdravej cokolady...ak by chcel prist niekto bez zaplatenia, je vitani ( bez konzumacie ). Tesime sa na teba, Andy, nabuduce s novymi temami. :-)))


Počasie

Poskytuje In-počasie