V 3. obvode kandidujú Viera Adamovičová a Tomáš Beňo

Za občiansku iniciatívu Ľudia pre Malacky kandiduje v 3. volebnom obvode Viera Mária Adamovičová a Tomáš Beňo, ktorý sa uchádza o dôveru obyvateľov prvý raz. Vierka je dlhoročnou pedagogičkou v Základnej škole na Záhoráckej ulici. Tomáš spoluzakladal iniciatívu Malackí zberači a v prípade svojho zvolenia sa chce životného prostrediu venovať aj zo zastupiteľstva.

V 3. volebnom obvode spoločne kandidujú na poslancov Viera Mária Adamovičová a Tomáš Beňo. Obyvatelia volia aj v tomto obvode troch poslancov. Vierka dlhoročne pôsobí v Základnej škole na Záhoráckej ulici, ktorej rekonštrukciu Vierka presadzovala ako poslankyňa za tento volebný obvod. Tomáš aktuálne študuje inžiniersky stupeň na Strojníckej fakulte Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Je spoluzakladateľ občianskej iniciatívy Malackí zberači a dlhodobo sa venuje otázkam životného prostredia.

Vyberáme z ich volebného programu

ZAČAŤ STAVAŤ OBCHVAT

  • Podporíme všetky kroky, aby bola ukončená príprava a začal sa stavať nový severný obchvat od Veľkých Levár, ktorý prepojí štátnu cestu I/2 s cestou II/590 zo Studienky, čím príde k odklonu tranzitnej dopravy zo Záhoráckej ulice v centra mesta.

OBNOVIŤ PARKOVISKÁ PRED MCK

  • Budeme pokračovať v začatej rekonštrukcii parkovísk v našom obvode. Podporíme pripravenú rekonštrukciu parkoviska pred Mestským centrom kultúry s dobudovaním parkoviska za Základnou umeleckou školou. Podporíme aj inštaláciu nových stojísk odpadu s polopodzemnými kontajnermi.

REKONŠTRUKCIA ULICE ZA KORZOM

  • Podarilo sa nám presadiť prípravu projektu kompletnej rekonštrukcie cesty s parkoviskom za Korzom, ktorej realizácia sa zbrzdila pre protichodné názory obyvateľov na jej podobu. Budeme iniciovať, aby sa cesta s chodníkom zrekonštruovali v pôvodnom profile bez jej posunu k bytovému domu.

OPRAVY V ZÁKLADNEJ ŠKOLE

  • Základnú školu na Záhoráckej ulici sme dostali v investíciách o ďalší krok dopredu. Chceli by sme dokončiť začatú rekonštrukciu oboch školských telocviční a pokračovať v obnove školských chodieb. Zasadíme sa aj za kompletnú stavebnú rekonštrukciu školskej kuchyne s novými spotrebičmi.

POSTAVIŤ CYKLOTRASY

  • Spustíme realizáciu oboch eurofondových projektov na výstavbu dvoch nosných cyklotrás z Družstevnej ulice cez Záhorácku ulicu po Radlinského ulicu a tiež cyklotrasu z Partizánskej ulice cez Ľuda Zúbka, Námestie SNP, Veľkomoravskú ulicu až po Nový cintorín na Cestu mládeže.

ZÍSKAŤ PENIAZE NA PARK

  • Začali sme postupnú revitalizáciu pôvodne zanedbaného pozemku na Záhoráckej ulici vedľa okresného úradu, ktorý sme vyčistili a odstránili staré oplotenie s nebezpečnou časťou rozostavanej stavby. Budeme sa uchádzať o peniaze na realizáciu projektu nového parku Richtárska záhrada.

PODPORIŤ REGULÁCIU PARKOVANIA

  • Situácia s parkovaním je dlhodobo neudržateľná. Podporíme preto spustenie regulácie parkovania tak, aby zvýhodnila vlastníkov bytov, ktorí majú trvalý pobyt v Malackách. Chceme tiež dobudovať parkovisko na Záhoráckej ulici za budovou Mestského centra kultúry.

DOSTAVAŤ ĎALŠIE ŠPORTOVISKÁ

  • Dokončíme výstavbu novej športovej arény na Pezinskej ulici a postavíme nové zóny s prvkami vonkajšieho cvičenia. Podporíme tiež kompletnú obnovu športovej haly Malina, v ktorej treba okrem zateplenia s novou fasádou zrekonštruovať aj vestibuly, chodby a športové šatne so sprchami.

3. OBVOD tvoria okrsky 4 a 5

Okrsok č. 4:

Záhorácka č. 7, 8, 10, 11, 11A, 13, 15A, 15B, 17A, 17B, 17C, 17D, 18, 33, 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49, 51, 53,
55, 57, 59, 61, 63, 65,67, 69, 71, 73, 75, 77, 79, 81, 83

Okrsok č. 5:

Brnianska, Břeclavská, Poľná, Pribinova, Záhorácka č. 21, 23, 25, 27, 29, 31, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 52, 54, 56, 58, 60, 85, 87, 89, 91.

Ľudia pre Malacky - 22.10.2022 - 2061 čítaní


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


Pre pridanie komentára navštívte klasickú verziu nášho webu.

Komentáre k článku

Počasie

Poskytuje In-počasie