McDonalds v Malackách?

O Malacky sa podľa všetkého začal intenzívne zaujímať McDonald’s, ktorý mal začať rokovania o možnostiach umiestnenia svojej prevádzky. Sama spoločnosť túto informáciu nepotvrdila, ani neodmietla.

Dlhšie sa medzi obyvateľmi diskutuje, či v Malackách niekedy otvorí svoje brány aj reštaurácia rýchleho občerstvenia McDonald’s. V posledných týždňoch sme sa opakovane stretli s informáciou, že reťazec diskutuje o umiestnení svojej novej prevádzky v konkrétnej lokalite v Malackách. Podľa všetkého sa už uskutočnili aj rokovania za účelom budúceho dopravného napojenia prevádzky.

Radnica naše otázky pre ich predčasnosť nekomentovala. Samotná spoločnosť sa k otvoreniu novej prevádzky v Malackách vyjadrila vyhýbavo. "Naša spoločnosť už dlhodobejšie vyhľadáva atraktívne lokality pre výstavbu nových prevádzok v rámci celého Slovenska a snahou je v budúcnosti expandovať aj v menších mestách. Pri plánovaní a výstavbe nových reštaurácií McDonald´s vždy postupujeme v zmysle platnej legislatívy, pričom si zakladáme na transparentných a korektných vzťahoch nielen s našimi obchodnými partnermi a dodávateľmi, ale aj s okolitými komunitami. Nateraz považujeme za predčasné sa vyjadrovať k našim expanzným plánom v konkrétnych lokalitách," uviedla pre portál LPM.sk Lucia Polačeková, zástupkyňa spoločnosti McDonald’s Slovakia.

Keďže radnica ani spoločnosť McDonald´s svoje aktuálne kroky nekomentovali, na finálne predstavenie zámeru verejnosti si musíme počkať.

Ľudia pre Malacky - 17.01.2022 - 9002 čítaní


pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


Pre pridanie komentára navštívte klasickú verziu nášho webu.

Komentáre k článku

17.01.2022 16:27:11 | Hladoš
Bude v Malackách aj KFC?


27.01.2022 02:47:00 | Edo
Toto ma zas znicit domacich podnikatelov????


Počasie

Poskytuje In-počasie